Integritetspolicy

RBce Outdoor respekterar alla webbplatsanvändares integritet och ser till att personlig information som tillhandahålls, behandlas förtroligt. Vi använder uppgifterna för att beställningarna ska förlöpa så snabbt och så bra som möjligt. För övrigt kommer vi endast att använda dessa uppgifter med ditt tillstånd. RBce Outdoor kommer inte att sälja dina personuppgifter till tredje part och kommer endast att vidarebefordra dem till tredje part om de är involverade i utförandet av din beställning.

RBce Outdoor använder de insamlade uppgifterna för att leverera följande tjänster till sina kunder:

· När du gör en beställning, behöver vi ditt namn, din e-postadress, leveransadress och fakturaadress för att kunna utföra beställningen och för att kunna informera dig om förloppet.

· Uppgifter om användningen av vår webbplats och återkopplingen som vi får av våra besökare hjälper oss att vidareutveckla och förbättra vår webbplats.

Vi säljer inte dina uppgifter vidare

RBce Outdoor
kommer inte att sälja dina personuppgifter till tredje part och kommer endast att vidarebefordra dem till tredje part om de är involverade i utförandet av din beställning. Våra medarbetare och tredje parter inkopplade av oss är förpliktigade att respektera dina uppgifters förtrolighet.

Kakor

Vi samlar in uppgifter för att bättre förstå våra kunder, så att vi kan anpassa våra tjänster efter dem.

Denna webbplats använder kakor (textfiler som sparas på din dator) för att hjälpa till att analyser hur besökare använder webbplatsen. Den av kakan genererade informationen om din användning av webbplatsen kan överföras till RBce Outdoors egna, säkrade servrar eller servrar som tillhör tredje part.Vi använder denna information för att kontrollera hur du använder webbplatsen, för att sammanställa rapporter om webbplatsaktiviteter och erbjuda andra tjänster vad gäller webbplatsaktiviteter och internetanvändning.

Ändamål

Vi samlar inte in eller använder ingen information för andra ändamål än de ändamål som beskrivs i denna integritetspolicy såvida vi inte fått ditt medgivande innan.

Om du har frågor om RBce Outdoors integritetspolicy, kan du ta kontakt med oss. Vår kundtjänst hjälper dig om du behöver ytterligare information om dina uppgifter eller om du vill ändra dem. Om vår integritetspolicy skulle ändras, finns alltid den senaste informationen på denna sida.